placeholder
De Band

De Band juni 2020

05-06-2020

Gisteravond was het weer zover, nu de beperkingen van de lockdown versoepeld worden kan De Band ook weer samenkomen. We hadden elkaar sinds 12 maart niet meer live gezien; natuurlijk, we hadden onze wekelijkse (door Zoom mogelijk gemaakte) thuis borrelmomenten en WhatsApp maximaal gebruikt. Dit staat toch in schril contrast met elkaar weer ontmoeten.
 
Speciaal voor deze gelegenheid had Time2impress (één van onze zeer gewaardeerde sponsoren) haar kantoor ter beschikking gesteld aan De Band. Bier, Radler 0.0 en cola (met citroen) was in voldoende mate aangeschaft en onze huis chef Tonny was zich weer te buiten gegaan door De Band te trakteren op saté van varkenshaas, Angus beef gehaktballetjes en zijn (binnen De Band) wereld beroemde knoflook saus.  
 
Toch was het meest bijzondere dat De Band bijeen kwam zonder instrumenten, dit is in de historie van De Band nog niet gebeurd.
 
Met een groep gezellige muzikale kerels een biertje drinken, plannen maken, quizen, filmpjes kijken van De Band, gewoon lekker ouwehoeren en veel lachen geeft energie en maakt De Band tot wat die is.
 
U begrijpt het al, het bleef nog lang onrustig….. 

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress