placeholder
Vacature

Ervaren trompettist gezocht:

15-01-2020

Ben jij of ken jij de 1e #trompettist die ons komt versterken en binnenkort op onze #selfies staat? Stuur dan een mail naar pr@103db.eu

Wij zijn Evenementenband 103dB uit Zwolle, een groep enthousiaste en creatieve muzikanten met een groot aantal jaren muzikale ervaring. Onderscheidend in stijl en sound! De muziek van De Band varieert van lekkere vintage (dans)nummers, samba’s tot dynamische luistermuziek (soms net even anders). Van ‘Hot Stuff’ tot ‘Avond’ en van ‘Atemlos durch die Nacht’ tot ‘Hotel California’; verschillende soorten muziek, ritmes, stijlen en dynamiek maken 103dB tot een bijzondere en unieke band voor elk evenement.

Met de traditionele bezetting (bestaande uit trompettisten, trombonisten, sousafoon en slagwerk) weet De Band op geheel eigen wijze het publiek te bespelen. Plezier hebben in het maken van muziek en het publiek vermaken zijn het uitgangspunt! Dit laat zich zien in een ontspannen wijze van spelen van leuke nummers met af en toe een verrassende wending... Sta jij binnenkort op onze #Selfie?

1e trompettist gezocht

Wij treden tussen de 10 en 15 keer per jaar op en repeteren één keer per week op donderdagavond, van 20:00 tot 22:00 uur in #Zwolle.

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress