placeholder
Optreden

Opname Intro Holland's Got Talent 2013

01-01-2014

Vrijdagmiddag 6 september 2013 heeft Evenementenband 103dB meegewerkt aan de opname van de intro t.b.v. de eerste uitzending van het talenten programma van RTL4 - Holland's Got Talent 2013!

Met veel spektakel, vuurwerk, danseressen en opzwepende klanken van 103dB werden er opnames gemaakt op de Zwolse stadsgracht ter hoogte van Theater De Spiegel. Een grote menigte van mensen had zich verzameld op de bruggen en langs de kade om de happening te aanschouwen. In een prachtige sloep zat de jury van "HGT2013", Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty, gevolgd door een boot met kleurrijke artiesten. De drie juryleden genoten zichtbaar van de bonte verzameling mensen. Bij aankomst bij theater De Spiegel werd de jury hartelijk ontvangen door presentator van de show: Robert ten Brink.

De CREW van RTL4 liet ons weten uitermate tevreden te zijn over het verloop en het resultaat van de middag. Kijk, daar doe je het voor! Prachtig weer, kleurrijke mensen, een fantastische ervaring rijker. 103dB neemt zelf geen deel aan HGT.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat: Kijk dan 26 oktober a.s. 's avonds naar RTL4. De start van een nieuw seizoen Holland's Got Talent!

Auteur: E.M.
 

Foto's

Fotograaf: R.M.

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress