placeholder
Weekend

Bootwateren Ameland 2014

23-06-2014

103dB speelde het afgelopen weekend op Ameland tijdens bootwateren 2014. Vrijdagmiddag vertrokken we met de boot met daarop de mannen van 103dB, een bus vol instrumenten, kleding, gekkigheid, etenswaar en wat vochtige versnaperingen. Aangekomen in het plaatsje Hollum bij ons huisje doken onze koks (Jeroen en Ton ) meteen de keuken in om een fantastische pasta maaltijd voor de rest van de leden te maken. Na het eten moesten een aantal mannen eraan geloven en werd er weer een fantastische dans uitgevoerd. Vervolgens krijgen wij van Andre Boerman een fantastisch leuk shirt uitgereikt welke wij meteen aantrokken om avonds in op te treden.

Na het eten met een paar olde mannen nog even de stoute schoenen aangetrokken en ons gewaagd aan een potje voetbal. En daarna moest het dan toch echt gebeuren, in de taxi op weg naar restaurant het baken om daar samen met de Rugby een mooi feestje te maken. Na het spelen van de Zwollenaar zat de stemming er meteen in en vermaakte wij het publiek met wat gezellige muziek. Ook werd onze nieuwe led verlichting getest door Logistiek leider W. v E. welke niet kon wachten om de gezellige lichtjes te zien branden in onze sousafoon. Na een aantal blokjes gespeeld te hebben weer de taxi ingedoken om terug te gaan naar ons huisje. Een aantal fanatiekelingen is nog even de kroeg ingegaan en de rest is lekker onder de wol gekropen.

Het is toch heel apart welke geluiden sommigen van ons kunnen produceren zowel gedurende de nacht als s morgens vroeg. Zo werden wij gewekt door een geïmproviseerd luchtalarm waarna er weer een heerlijk ontbijt op ons stond te wachten. Na het ontbijt de shirts verruild voor onze jassen om te starten met het dagprogramma van Bootwateren. De hele dag gespeeld op verschillende locaties in het plaatsje Hollum, genoten van de muziek en gezelligheid van onze collega muzikanten en hier en daar een fotootje genomen met deze of gene. 103dB als hippe band van jonge mannen kon natuurlijk niet aan de #selfie trend van tegenwoordig voorbijgaan dus ook hier de nodige foto’s geschoten. Na de finale waarin onze slachtwerker B. H. uitblonk weer terug gegaan naar ons huisje waar we weer genoten hebben van een 4 gangen diner. Ook nu was het weer verrassend welke geluiden er uit deze muzikanten kan komen. Zo moest iedereen enkele coupletten aanhoren van het nummer: hallelujah Na het eten even uitbuiken om ons vervolgens klaar te maken voor een gezellige avond in cafe de bok. Hier samen met onze muziekvrienden van de Pleardopkes genoten van weer de laatste avond op Ameland.

Voor sommige weer een onuitwisbare lucht indruk achtergelaten maar bovenal een erg gezellig weekend gehad.

#selfieking

Foto's

Fotograaf: #SELFIE

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress