placeholder
OPTREDEN

103dB speelt tijdens SamenLoop voor Hoop

25-05-2014

Vandaag speelden we tijdens de SamenLoop voor Hoop op het terrein van Landstede Sportcentrum. Dit bijzondere wandelevenement is een 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over een parcours wandelen. De afsluiting van dit evenement werd zondag muzikaal ondersteund door Bloaskapel Pardoes & Evenementenband 103dB. De wandelaars sloten de SamenLoop voor Hoop af met een enorm bedrag van 
€ 80.000,- 

SamenLoop voor Hoop Zwolle:
Zaterdagmiddag om 14.00 uur verrichten de twee betrokken kamerleden Arie Slob en Eddy van Hijum de start van onze SamenLoop. De allereerste ronde werd gelopen door de survivors, waarna de 24-uurs wandelestafette van start ging, met om 23.00 uur de indrukwekkende kaarsenceremonie. Het hele weekend overheerste een fantastische sfeer, geweldige artiesten en prachtig weer!

Hierbij willen wij alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en sponsors heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement! 

De stappentrofee werd gewonnen door het team van De Schatkamer, zij hebben per loper € 404,- aan teamstappen binnen gebracht. Samen Sterk werd tweede met € 320,- per deelnemer. Todos los Amigos werd derde met € 318,- per loper. 

Klik hier om naar we website te gaan.

Foto's

Fotograaf: Ab Kasper

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress