placeholder

Trompettisten

     
Frank-Jan van den Belt     Frank-Jan van den Belt – Trompettist en web expert
Binnen De Band is het de uitdaging om Frank-Jan creatief bij te houden. Je denkt iets te hebben bedacht maar dan is het al uitgevoerd. Muzikaal beschikt hij over een prima basis, zijn leerschool is de beste Showband (uit Zwolle). Weet op geheel eigen wijze een nieuwe draai aan de uitvoering van een liedje te geven. Is buiten de band professioneel actief op het gebied van webbeheer en design. Is ontwerper van deze website en bestuurslid.
     
Hans Wieltink   Hans Wieltink – Trompettist en sporter
Heeft z’n muzikale sporen verdiend bij andere muziekverenigingen en dweilorkesten. Ziet De Band als een nieuwe uitdaging en geniet er volop van. Samen met John legt hij de basis voor de trompettisten, deze belangrijke rol wordt te weinig op waarde geschat. Heeft naast de muziek ook atletiek in zijn agenda staan. Hans heeft als enige in De Band zijn eigen liedje. 
     
Dick Rijers   Dick Rijers – Trompettist en mister highblower
De trompettist met de meeste trompet-kilometers. Een kleine greep uit zijn carrière: de PTT Harmonie, Jubal Zwolle, Als Je Maar Bekend Band en vele andere zeer geroemde orkesten. Dick vliegt met zijn noten regelmatig boven de gehoorgrens uit. Naast muziek loopt hij ook hard waarbij hij al menig marathon op zijn lijstje heeft afgevinkt. Muziek, sport en zo af en toe een biertje, dat is Dick in een notendop.
     
John Zuidema   John Zuidema - Trompettist en poetser
Onze trompettist met een rijke ervaring bij diverse muziekverenigingen, speelt de ozo belangrijke 2de trompet en heeft tijdens repetities altijd een poets doekje in handen. Binnen De Band organiseert John ook zaken rond optredens, samen met Jorik vormt hij het Demand and Supply Management.
 
     
Jorik Leppink   Jorik Leppink - Trompettist en Benjamin
De jongste van De Band en zeker niet de minste. Heeft bij Jubal de juiste muzikale opvatting en kneepjes van het "vak" geleerd. Inmiddels ook als DJ in te huren. Als Benjamin past hij volledig tussen de 'olde mannen', samen met John vormt hij het Demand and Supply Management.
     
Eric van Loo   Eric van Loo - Trompettist en solist
Eric heeft zijn plekje gevonden bij De Band, hij mag als eerste (solo) trompettist direct aan de bak. Naast een gezellige vent heeft Eric een rijke historie in de muzikale wereld opgebouwd. Met het dragen van het blauw/witte kostuum van het corps uit Hilversum heeft hij al ervaring om in de Zwolse kleuren rond te lopen.
     
  Jan in 't Veld - Trompetter en dakdekker
Wat begin januari 2020 begon met ‘Dag luitjes bij 103DB’ bleek een schot in de roos. Midden in de COVID-19 periode heeft Jan zijn streep binnen De Band verdient. Jan is onze laatste aanwinst en brengt met zijn muzikale ervaring (al op zijn 9e begonnen bij St Caecilia in Raalte op de bugel) de trompetsectie naar een ander niveau. Na bij verschillende orkesten gespeeld te hebben, variërend van Egelander orkesten, bigband’s, funck, soul bands en dweilorkesten mogen wij Jan officieel welkom heten bij De Band. De strepen zijn niet helemaal nieuw voor Jan want Jan is ook trompettist bij de drumfanfare van de Koninklijke Luchtmacht.
     
Eddy Meijer   Eddy Meijer- Trompettist en hovenier
Terug van weggeweest onze eigen Eddy Meijer. Na een kort uitstapje naar de Koninklijke Orkestvereniging van het oosten kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is onze Eddy Meijer weer terug op het vertrouwde nest. Zoals u van hem gewend bent fladdert hij weer heerlijk tussen de partijen door en heeft hij naast zijn creatieve positie in de activiteitencommissie ook zitting genomen in de show commisie.

Deze site is ontwikkeld door Time2impress