placeholder

Trombonisten


 
 
Ton Rijers     Ton Rijers – Trombonist en culinair kunstenaar
Blaast van tijd tot tijd menig toontje mee in de registers van de trompettisten en voert daarbij speciale danspasjes uit. Vrolijk, behulpzaam en beschikt over een gezonde dosis humor. Z’n specialiteit: gehaktballen met knoflooksaus.
 
       
  Henri Lode   Henri Lode - Trombonist en alleskunner
Schuift er lustig op los en popelt altijd om muziek te maken. Draagt overal z’n steentje aan bij en maakt alles wat kapot is weer heel. Laat Henri maar schuiven…. Zijn motto: nog eentje dan! 
       
  Bart Hofstede   Bart Hofstede - Kleurrijke Trombonist 
Onze muzikaal leider begon, als kind, zijn carrière bij de muziekschool. Na 6 jaar trompet, maakte hij de overstap naar het zware koper, de trombone. Inmiddels kent de muziek voor Bart geen geheimen meer en beheerst hij zelfs het schrijven ervan. Bart is, als muzikaal leider, verantwoordelijk voor 'onze' sound.
 
       
  Wilko van Vilsteren   Wilko "Maste Sjen" van Vilsteren
De trombone sectie is wel compleet met de komst van Wilko, met Wilko op bas trombone klinkt het akkoord weer compleet. Speciaal voor De Band speelt hij de bastrombone (omdat het zo lekker is!!). Hij spreekt als enige van De Band vloeiend Fries (na 24.00 uur).
       
  Thijs Westerink   Thijs Westerink; onze nieuwste trombonist, alleskunner en gek op een fotomoment
Thijs startte als bugelspeler, probeerde nog te drummen maar is momenteel niet meer weg te denken als trombonist. Hij maakt hiermee een sterk opgaande lijn als muzikant. Na ervaring te hebben opgedaan bij Concordia uit Elburg en diverse kapellen heeft Thijs zijn plek gevonden bij De Band. Met zijn nautische kennis en ervaring (vooral handig voor onze uitjes op Ameland) is hij een welkome aanvulling bij De Band.

Deze site is ontwikkeld door Time2impress