placeholder
Optreden

Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap Groenlo

14-05-2015

Voor de 2e maal in het relatief prille bestaan van 103dB reisden de mannen af naar het mooie Groenlo. De reis gesponsord door ffbusjehuren.nl verliep comfortabel, plezierig en vlot. Ruim voor de klok van 11:00 uur arriveerde de band fris en fruitig in het mooie "Groene" Grolsch dorp. Fris was het zeker met de nieuwe korte mouwen shirts, gelukkig duurde dat niet lang.

Na het eerste optreden van 103dB brak zowaar de zon door en die besloot de rest van de dag volop te blijven schijnen! Met de zon op de bolletjes is het oppassen geblazen en dien je goed te blijven drinken. Onze begeleiding pikte deze boodschap zeer snel op en voorkwam vroegtijdig het uitdrogen van o.a. de stembanden.

Om een lang verhaal kort te maken: we hebben prachtige optredens verzorgd en daar waar nodig gespetterd. Het was wederom een super gezellige zonnige dag met toffe begeleiding, zeer sterke concurrentie en toch een 11e plek afgedwongen. Als afsluiter van de dag hebben we een heerlijk buffet genuttigd bij de plaatselijke Chinees. Voldaan, met rood verbrande bolletjes, zijn we weer huiswaarts gekeerd en veilig in t comfortabele busje door chauffeuse Erika in Zwolle afgezet.

Organisatie @DODGroenlo, bedankt voor deze geweldige dag! Last but not least: Joost super bedankt voor jouw inzet!Foto's

Fotograaf: Bert te Loo

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress