placeholder
Optreden

103dB in Lünen Duitsland

12-09-2015

Het zijn drukke tijden voor 103dB. Met een lang weekend achter de rug, heeft de band wederom net als voorgaand jaar een spetterende bijdrage geleverd aan de feesten in Lünen.
Lekker slenteren door de straatjes, spelen op podia en hoekjes en zo af en toe een pitstop voor een glaasje sap. Met het zonnetje erbij is het daar goed toeven, die Deutsche sfeer zat er goed in.
 
Buiten de optredens krijgen de mannen van 103dB weinig rust. Direct aansluitend van het vrijdagoptreden werd de groep in tweeën gesplitst en werd de grote “Google Translate Süche in Lünen Speurtocht” gestart. Met een Duitse routebeschrijving, twee opdrachten en een hulplijn, werden de mannen op pad gestuurd. Dat leverde blije gezichten en mooie teamselfies op. De eindbestemming was Hotel Drei Linden, waar toevalligerwijs de feestcommissie haar intrek had genomen. De organisatie kon namelijk de band niet in zijn geheel onderbrengen in één Hotel. De feestcommissie heeft daarom zichzelf opgeofferd en twee nachten overnacht in die Drei Linden. Hoe vervelend is het om vanuit de kroeg twee trappen omhoog je eigen kamer te hebben, je bedje in te kunnen kruipen, snoepjes op je hotelkamer te vinden, een flesje water en een bubbelbad ;-)
 
Zaterdags moest er uiteraard weer gepresteerd worden. Een hele dag muziek maken van 14:00 tot 21:30, eten bij de Griek, tussendoor wederom een sapje en de zon op je bolletje. Aan het eind van de avond zorgde een verfrissend buitje voor de nodige verkoeling. Gelukkig hadden we onderdak gevonden in de partytent van de “Schutzevereinigung”. Met Boney M en Deutsche Slagers op de de draaitafel werd ook deze avond weer een latertje. Afijn de foto’s zeggen voldoende over het vermaak.
 
De organisatie was dik tevreden en wij ook! We verheugen ons nu alweer op volgend jaar.

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress