placeholder

Zwolse Goede Doelen zaalvoetbaltoernooi

LocatieWRZV hallen Begin14-01-2023 18:00 Eind15-12-2022 20:00 Informatie

De Band tijdens Jubileum-editie Zwolse Goede Doelen toernooi 
De aanvangstijd van het toernooi is 13.00 uur. Dus zorg dat je tijdig aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen en op tijd voor het buffet klaar zijn. 

Het toernooi zal tot ongeveer 18.00 uur duren, waarna er een buffet klaar staat. Na het buffet zal de feestavond van start gaan en hebben we uiteraard de grote verloting met vele mooie prijzen! 
Uiteraard zorgen we voor alle ingrediënten voor een waanzinnig gezellig feest, aangezien het de 20e editie van dit toernooi is. Tante Kippe mag hierbij natuurlijk niet ontbreken, maar daarnaast zullen nog enkele andere regionale toppers hun opwachting maken. De avond wordt verder muzikaal gevuld door onze DJ’s! 

Huishoudelijke mededeling: Van oudsher is het een verplichting om bij deelname aan dit toernooi ook ’s avonds aanwezig te zijn met je team. Dit zorgt namelijk voor een hogere opbrengst voor het goede doel. Mocht je met je team ’s avonds niet aanwezig zijn dan zullen we voor de volgend editie een vervangend team zoeken. 

Goede doel
Dit jaar hebben wij als organisatie van het toernooi gekozen voor Stichting Kind in Beeld. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld plezierige activiteiten te organiseren door het jaar heen voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen. 

De stichting is ontstaan uit een samenbundeling van krachten van een aantal Zwolse (maatschappelijke) organisaties. Deelnemende organisaties zijn o.a.: Humanitas, Studio Tas, Voedselbank Zwolle, het Diaconaal Platform Zwolle, de gemeente Zwolle, Song & Dance Academie, Op Orde, Schuldhulp maatje, Landstede, Vrouwenopvang Overijssel Kadera en Present Zwolle. Financieel is de stichting volledig afhankelijk van fondsen, sponsoren en donaties en wordt gerund door vrijwilligers. 

Laten we proberen met zijn allen tijdens dit zaalvoetbaltoernooi zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kind in Beeld! www.stichtingkindinbeeld.nl

Organisatie 20e Zwolse Goede Doelen zaalvoetbaltoernooi
Stichting Zwolse Goede Doelen toernooi in samenwerking met HTC


https://www.facebook.com/stichtingzwolsegoededoelentoernooi

Deze site is ontwikkeld door Time2impress