placeholder

Ride to Brasil

LocatieRode Torenplein Begin11-06-2014 20:30 Eind11-06-2014 22:00 Informatie

Ride to Brasil: strijd mee tegen kanker en schrijf geschiedenis!

Met het unieke concept 'Ride to Brasil' zet Stichting Bike-4Life zich in voor de strijd tegen kanker. Dit is jouw kans om samen met ons het verschil te maken! We leggen in drie dagen en drie nachten symbolisch de afstand Zwolle - Brazilië af. Ons doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar Personalised Medicine tegen kanker. Samen schrijven we geschiedenis! Voor wie fiets jij?

Met de opbrengst van de Ride to Brasil steunen we het onderzoek van René Bernards, die als Hoofd Moleculaire Carcinogenese verbonden is aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dit onderzoek gaat uit van een doelgerichte behandeling, afgestemd op het unieke DNA van iedere patiënt en wordt gezien wordt als dé doorbraak op het gebied van kankerbestrijding. Bike-4Life gelooft dat dit de sleutel kan zijn om kanker in de toekomst op de knieën te krijgen. Daarom steunen wij met deze actie het onderzoek van René Bernards.

We hebben helaas van dichtbij meegemaakt wat de gevolgen kunnen zijn van kanker. We zetten ons dan ook graag in voor lokale initiatieven, die kankerpatiënten en hun familieleden begeleiden en ondersteunen. Met de Ride to Brasil steunen wij daarom ook de Zwolse inloophuizen Intermezzo en De Zonnesteen.

Ga naar de website

 Route beschrijving

Muzikaal Bootwateren Ameland

LocatieHollum - Ameland Begin21-06-2014 00:00 Eind22-06-2014 00:00 Informatie

Sinds 2001 wordt door de speciaal opgerichte Stichting Muzikaal Bootwateren een muzikaal festival georganiseerd waarbij ook een demonstratie van de paardenreddingboot op het programma staat. Gedurende deze dag vertonen dweilorkesten en (shanty)koren (ruim 500 artiesten) hun muzikale kunsten op een aantal podia, welke verspreid door het dorp Hollum staat opgesteld. 's Avonds organiseren diverse horecagelegenheden een gezellige avond met live muziek. Het is een festival zonder wedstrijdelement waarbij gezelligheid voorop staat. Voor meer informatie kijk op http://www.bootwateren.nl/

Deze site is ontwikkeld door Time2impress